حاميان
حاميان رسانه‌اي
   

 اخبار رسيده از نهمين همايش اشراق انديشه مطهر 

خبر دهم:

آگاهي و بينش نقش آفريني وارونه متصديان را به تاخير مي اندازد.

نعيمه شفيعي اپورواري به همراه دکتر مراد ياري دهنوي با مقاله تاملي بر نقش آفريني وارونه متصديان تربيت جنسي و ترسيم رسالت مطلوب هر يک از آنها از منظر مشاوران و کارشناسان، در همايش خانواده و تربيت جنسي شرکت کرد و در ارائه خود گفت: روابط جنسي در سه سطح لذت، مهر و محبت و توليد مثل خود را نشان مي دهد و تربيت صحيح زماني است که در جهت درست شکل داده شود.
وي رويکرد مبتني بر رهبانيت و دوري از ازدواج، اخلاق جنسي ليبرال يا اخلاق نوين جنسي و رويکرد اسلامي مبتني بر اعتدال را سه رويکرد اصلي در زمينه تربيت جنسي عنوان کرد.
نعيمه پور شفيعي که در مقاله خود با کارشناسان ديني و مشاوران مصاحبه کرده بود، اظهار کرد: تربيت جنسي يک ضرورت مغفول در نظام رسمي و غير رسمي تعليم و تربيت ايران است که عليرغم ارزش و اهميت آن برنامه مدوني براي آن وجود ندارد.
وي نقطه آغاز تربيت جنسي را دو نقطه مقطع ابتدايي و قبل از ازدواج دانست و يادآور شد بايد آموزش به گونه اي صورت گيرد که باعث بلوغ زودرس نشود.


خانم شفيعي متصدي و متولي اصلي تربيت جنسي را خانواده، مدرسه و رسانه هاي تصويري معرفي کرد و اضافه کرد: بي پروايي و شرم و حياي مذموم باعث نقش آفريني وارونه متصديان مي شود.
وي با ابراز تاسف از اينکه در سند تحول آموزش و پرورش اسمي از تربيت جنسي نيامده است اظهار کرد: آموزش نادرست و بي موقع باعث مي شود فرد گوشه گير، داراي مشکلات شخصيتي و افسردگي و عقب ماندگي تحصيلي شود.
خانم شفيعي روابط دوستانه والدين و فرزند و آگاهي مناسب و به موقع و تدوين محتواي آموزشي مناسب و افزدون مشاور و توجه به سن مخاطب در توليد برنامه ها را راهکارهاي مناسب براي تربيت صحيح معرفي کرد.

خبر نهم:

نظام آموزش و پرورش کاهلي کرده است


زهرا اسلاميان در مقاله خود به استاد راهنمايي دکتر محمود سعيدي رضواني و مشاوره دکتر ابوالفضل غفاري با عنوان در جستجوي پيام هاي موثر بر خويشتن داري جنسي گفت: نفوذ غرب و سوءاستفاده آنها از فضاي داخلي ايران اين ضرورت را ايجاب کرده است که هر چه بيشتر به مسئله تربيت جنسي بپردازيم.
وي نظام آموزش و پرورش را يک نهاد مسئول دانست که در حال حاضر وظايف خود را به خوبي انجام نداده است و در برنامه هاي درسي خود راهي براي ورود تربيت جنسي باز نکرده است.
وي خويشتن داري را به معناي خويشتن داري جنسي يا عفت ورزي معني کرد و يادآور شد يکي از ابعاد مهم تربيت جنسي به معناي تسلط بر قواي جنسي است.


وي با اشاره به حديثي از امام علي (ع)به جايگاه تربيت جنسي در اسلام اشاره کرد و گفت: امام علي پاداش مجاهد شهيد را همسان با عفيف پاکدامن به حساب آورده است و اين نشان از اهميت تربيت جنسي در اسلام دارد.
وي با اشاره به تحقيق در بين دانش آموزان پسر مقطع متوسطه اظهار کرد: يک طبقه بندي يازده مقوله اي انجام شده است و در آن با توجه به خوداظهاري خود دانش آموزان نشان داده شده است که پيام هاي جسمي در خويشتن داري بسيار مهم تر از پيام هاي معنوي و روحاني بوده است.
وي ابراز اميدواري کرد که اين کار در ساير محيط هاي آموزشي نيز انجام شود و پيمايش بزرگ تري براي آن تدارک ديده شود.

خبر هشتم:

دکتر ناهيد مشايي:

خودکنترلي در آموزه هاي الهي به معناي تقواست

دکتر ناهيد مشايي، عضو هيئت علمي گروه معارف اسلامي دانشکده الهيات به همراه اکرم شاهد در مقاله اي به عنوان عوامل و راهکارهاي خودکنترلي و نقش آن در تربيت جنسي مبتني بر آموزه هاي ديني، به عوامل خودکنترلي در آموزه هاي ديني اشاره کرد و گفت: خودکنترلي در آموزه هاي ديني به بحث تقوا تعبير شده است و حلقه گمشده در اين بحث فراموش شدن تقواست.

وي با اشاره به اينکه قرآن هدايتش براي متفقين است، اظهار کرد: اينکه بتوانيم در فرد مسلمان نيروي تقوا را زنده نگه داريم از عواملي است که غرب در سالهاي اخير به آن رجوع کرده است.

دکتر مشايي با بيان اينکه خود کنترلي و نگه داري نفس در غرب از سنين کودکي آغاز شده است، يادآور شد: کنترل نفس امروز در روانشناسي غرب به مرحله اي رسيده است که قرآن و آموزه هاي ديني به صورت کامل و منسجم قرنها پيش آن را بيان کرده است.

وي کنترل نفس در قرآن را به دو صورت دروني و بيروني نشان داد و اضافه کرد: در مسائل بيروني دوري از حب دنيا، مسائل اجتماعي و تاثيرات محيطي و شيطان از عواملي است که کنترل نفس را تسهيل مي کند.

وي هواي نفس و خواست هاي نفساني و غفلت از خود را نيز از عوامل بيروني اين مهم دانست و اظهار کرد اين عوامل باعث غفلت از خدا مي شود.

دکتر مشايي با اشاره به اينکه اراده و تقويت اراده ضامن مي خواهد، گفت: که ضمانت مادي و تشويق هميشه کارساز نيست و تنها ضمانت اصلي خداباوري و ايمان به خداست که در اعتقاد به معاد و جزا آمده است.

عضو هيئت علمي دانشگاه فردوسي مشهد در پايان با ترغيب خانواده ها به تربيت اسلامي اظهار کرد: اگر اعتقادات مذهبي را تقويت کنيم، اراده نيز تقويت مي شود که اراده هاي قوي مي توانند در برابر انحرافات جنسي مقاومت کند.

خبر هفتم:

دانشيار گروه علوم تربيتي و رئيس دانشکده علوم تربيتي و روانشناسي

تربيت جنسي قسمتي از پروژه انسان شدن است

به گزارش روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، دکتر سيد امير امين يزدي، دانشيار گروه علوم تربيتي و رئيس دانشکده علوم تربيتي و روانشناسي در همايش خانواده و تربيت جنسي با ارائه مقاله اي در خصوص تربيت جنسي از ديدگاه رشد يکپارچه انسان گفت: در مورد احساسات ذهني مانند خشم و ترس، هميشه يک واکنش خاصي اتفاق مي افتد و اين واکنش هم هيجاني است و فرد در شکل آن دست ندارد.

وي با بيان اينکه در زمينه جنسي نيز چنين اتفاقي مي افتد، اضافه کرد: در محرک جنسي نيز فرآيند به صورت اتوماتيک و بدون کنترل در ذهن اتفاق مي افتد و فرد به صورت ناخودآگاه در برابر آن واکنش نشان مي دهد.

دکتر امين يزدي در خصوص تربيت جنسي خاطرنشان کرد: تربيت جنسي زماني اتفاق مي افتد که اين پروسه ناخودآگاه به يک پروسه خودآگاه تبديل شود و تنها در اين صورت است که گرايشات از مرز حيواني عبور کرده و به مرز انساني رسيده است. که يک فرآيند آگاهانه و قابل کنترل باشد.

وي ادامه داد: تا زماني که اين هيجانات ذهني در يک فرآيند آگاهانه کنترل نشود تربيت جنسي اتفاق نيفتاده است.

دانشيار گروه علوم تربيتي دانشگاه فردوسي مشهد اضافه کرد: اين پروسه بايد از آغاز تولد تا دوره نوجواني اتفاق بيفتد و چون مهارتي اکتسابي است بايد از طريق تعليم و تربيت و در بهترين شکل آن در خانواده اتفاق بيفتد.

وي آگاهي کودک از فرآيندي که به صورت ناآگاهانه در درونش رخ مي دهد، نمادين شدن اين واژه در ذهن فرد، توضيح و تبيين اين تجربه و پيگيري آن از طريق قانوني از جمله فعاليتهايي دانست که مي تواند در تربيت جنسي فرد موثر واقع شود.

دکتر امين يزدي اظهار کرد: تربيت جنسي يک پديده مستقل از ديگر تربيت ها نيست و خود قسمتي از پروژه انسان شدن است و رابطه تنگاتنگي با رشد شناختي و تنظيم هيجان و رشد اخلاق دارد.

وي داشتن تعاملات هيجاني گرم، مهارت فرزند پروري و گفتگو محوري در خانواده را براي رشد جنسي فرد مفيد دانست و خاطر نشان کرد: نقش مديريتي مادر در خانواده مي تواند در اين مهم بسيار تاثيرگذار باشد چرا که هر جامعه سازي و فرهنگ سازي نيازمند مربي است.

خبر ششم:

مديرگروه علوم اجتماعي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:

همسرگزيني موفق بايد بررسي همه ويژگي هاي افراد باشد

مديرگروه علوم اجتماعي پژوهشگاه حوزه و دانشگاه گفت: همسرگزيني موفق بايد بررسي همه ويژگي هاي افراد باشد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه فردوسي، حجت الاسلام دکتر بستان امروز در جلسه آسيب شناسي الگوهاي رايج همسرگزيني (سنتي و مدرن) و ارائه الگوي جايگزين در دانشکده الهيات اظهار کرد: برخي از خانواده ها عوامل انتخاب همسر براي فرزندان خود را شرايط محدود و غيرقابل واقعي عنوان مي کنند به اين معنا که زيبايي را بر داشتن فضايل مهم اخلاقي اهم مي دانند.

وي با بياان اين که هنجار محکم اجتماعي در مشهد حذف خانواده داماد از اسامي خواستگاران دختر پس از بي پاسخ ماندن جلسه خواستگاري است افزود: همسرگزيني موفق بايد بررسي همه ويژگي هاي افراد باشد.

لزوم توجه به جايگاه والدين به ازدواج فرزند

در ادامه، استاديار گروه علوم اجتماعي دانشگاه فردوسي تاکيد کرد: يکي از آسيب هاي اجتماعي در حوزه ازدواج در کشور ما در نظر گرفتن اولويت عشق در ابتداي زندگي در ميان جوانان است که متاسفانه الگو برداري از کشورهاي غربي است.

حجت الاسلام دکتر صديق اورعي افزود: در دين اسلام به عشق قداست و جايگاه ويژه اي دارد اما مي توان در ادامه زندگي علايق ميان زوجين ايجاد شود.

وي با اشاره به اين که افراط و تفريط نيز در ديدگاه خانواده ها وجود دارد گفت: متاسفانه جوانان از ازدواج هاي سنتي که در آن والدين همسر آينده فرزند خود را از طريق واسطه هاي آشنا جست و جو مي کردند، فاصله گرفتند و از سوي ديگر با در نظر گرفتن همسر آينده خود حمايت والدين را از دست مي دهند لذا بايد به جايگاه والدين به دور از افراط و تفريط در بخش ازدواج فرزند توجه ويژه اي کرد.

استاديار گروه علوم اجتماعي دانشگاه فردوسي با اشاره به اين که مشاوره بايد درست انجام شود بيان کرد: در صورتي که آشنايي جوانان با يکديگر درباره ازدواج با کنترل خاواده ها انجام شود و موازين اسلامي رعايت شود مشکلي پيش نمي آيد.

خبر پنجم:

پژوهشگر حوزه اجتماعي سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي

سازمان تبليغات اسلامي برنامه هاي مختلفي براي گرايش جوانان به ازدواج انجام داده است


به گزارش روابط عمومي دانشگاه فردوسي مشهد، حجت الاسلام و المسلمين عبدالحميد صادقي، پژوهشگر حوزه اجتماعي، با بيان اينکه سازمان تبليغات اسلامي خراسان رضوي برنامه هاي مختلفي را براي گرايش جوانان به ازدواج و آگاهي سازي انجام داده است، افزود برنامه هايي همچون دوره تربيت جنسي فرزندان و دوره هاي آموزش هاي ترويج فرهنگ عفاف طرح هاي آموزشي ريحانه النبي و دوره کارگاهي در جستجوي حقيقت از برنامه هاي اين سازمان است.

وي با اشاره به اينکه تا کنون صد دوره آموزشي مهارت عفاف گرايي به همراه بيش از 40 جلسه گفتمان هاي عفاف گرايي در مدارس برگزار شده است تاکيد کرد يک دوره توانمندي براي 60 طلاب متخصص با همکاري سازمان مطالعات اسلامي دانشگاه فردوسي برگزار شده است.


وي همچنين از طرح هاي آموزش ريحانه النبي نيز ياد کرد و گفت دو طرح بزرگ ملي حجاب در مدارس ابتدايي ويژه 7 تا 14 سال و طرح ملي نسينم عفاف ويژه دختران بالاي 14 سال برگزار شده است و براساس تفاهم نامه امضا شده ميان اين سازمان و موسسه ريحانه النبي يک ساعت در هفته را در مدارس را به زنگ عفاف اختصاص مي دهد.

حجت الاسلام والمسلمين صادقي از انتشار کتاب، توليد نمايشگاه و نرم افراز اندرويد و نمايشگاه با موضوع آسيب شناسي روابط دختر و پسر خبر داد و گفت: اين فعاليت ها از سوي موسسه گلنوش انجام مي شود و همه اقدامات به صورت جهادي و با هدف ارتقاي آشنايي جوانان با ازدواج و راههاي درست آن است.

خبر چهارم:

دانشيار گروه علوم تربيتي و معاون فرهنگي دانشگاه شاهد:

لزوم تقدم پيشگيري بر درمان در تربيت جنسي


دکتر محسن فرمهيني فراهاني، دانشيار گروه علوم تربيتي و معاون فرهنگي دانشگاه شاهد، در همايش خانواده و تربيت جنسي در خصوص اصول و بايدهاي اساسي در تربيت جنسي گفت: اصول اساسي اي که در تربيت جنسي بايد رعايت شود تغيير طرز تلقي افراد از موضوع تربيت جنسي است.
وي تعديل و جهت دهي تربيت جنسي را بسيار مهم دانست و عنوان کرد: اين نيروي دوسويه اگر تلطيف نشود باعث انحراف گشته و بنيان بسياري از بي بند و باري ها در جامعه مي گردد.
وي با توجه به نگراني هاي عمده در اين خصوص خاطر نشان کرد: ترس از انحراف اخلاقي دانش آموزان، بدآموزي واژگان و اصلاحات استفاده شده در آموزش و عدم تطابق اين آموزش ها با فرهنگ و مذهب اسلام از جمله دلايل مخالفان طرح آموزش تربيت جنسي است.



دکتر فرمهيني با اشاره به دلايل موافقان طرح تربيت جنسي اظهار کرد: بي اطلاعي خانواده ها و تقدم پيشگيري بر درمان عواملي است که بايد خانواده ها براي تربيت جنسي اقدام کنند.
دانشيار گروه علوم تربيتي و معاون فرهنگي دانشگاه شاهد در خاطر نشان کرد: بايد نقش والدين را از منع مطلق، بي تفاوتي، بسيار گويي و موعظه صرف به سمت هدايت متناسب با مقتضيات سني و جنسي سوق داد.
وي بالا بردن هوش جنسي و تقويت آن در آموزش ها را مهم ارزيابي کرد و ادامه داد: بالابردن اطلاعات جنسي، آگاهي وسيع از چگونگي رفتار جنسي و توانايي برقراري ارتباط موثر با ديگران را از نشانه هاي بالا بودن هوش جنسي دانست.
وي مناسب ترين شکل ارائه تربيت جنسي را به صورت تلفيقي برنامه درسي موجود در مدارس و دانشگاهها ارزيابي کرد و خاطرنشان کرد که اين آموزش بايد به صورت هماهنگ ارائه گردد.
وي در ادامه نياز جامعه به يک محيط حمايت کننده و سياستگذاري آموزش، ارائه سرفصل هاي همگام با جامعه و فرهنگ، فراهم آوردن آموزشهاي خاص براي مدرسين اين دوره ها را از جمله پيشنهادهايي دانست که بايد مورد توجه سياستگذاران قرار گيرد.
دکتر فرمهيني در پايان با بيان اينکه بايد فرد در جامعه قوي تربيت شود گفت: در عصر اطلاعات از روياروي با بسياري مسائل گريزي نيست و تنها را مقابله با آن آموزش و تربيت افرادي قوي در جامعه است.



خبر سوم:

مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش:

آموزش و پرورش در تربيت جنسي کودکان و نوجوانان نقس اساسي دارد


دکتر ابولقاسم عيسي مراد، مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش، در همايش ملي خانواده و تربيت جنسي، با ارائه سخنراني در خصوص چالش هاي تصدي گري آموزش و پرورش در تربيت جنسي، گفت: تعيين کننده هاي جنسي براي ما مشخص است و بدون نگاه به مباني زيربنايي آن نمي توانيم راه حل مناسبي براي آن بيابيم.
وي توجه به نگاه روانشناختي را براي اين مهم کمک کننده دانست و اظهار کرد : نگاه به مباني غربي علاوه بر مباني بومي مي تواند در بحث تربيت جنسي با سياست گذاران کمک کند.



وي ادامه داد: ماهيت اختلالات جنسي فرزندان و والدين، متدولوژي تربيت جنسي و به رسميت شناختن تربيت جنسي از جمله ويژگيهايي است که در تربيت جنسي مهم ارزيابي شده است.
دکتر عيسي مراد فرهنگ، دين، خانواده، رشد، هوش، اصول تربيت، محيط، مشکلات اقتصادي، بهداشت روان و سبک فرزند پروري را در بحث تعيين کننده ها بسيار مهم دانست.
مدير کل امور تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش،  همچنين باورهاي غلط و معيوب و غيرديني، چالش ها و تعارضات حاکم بر افکار عمومي، اختلالات خانوادگي، عدم باور به تربيت جنسي در اقتضاي سن و جنس، عدم علم و دانش کافي در تربيت جنسي، بيماريهاي جسماني، انحرافات جنسي را از جمله عوامل بازدارنده اي دانست که بايد براي حل آنها اقدام کرد.
تربيت جنسي بر اساس اصول علمي و انساني، مدرسه محوري ، ايمن سازي محيط هاي مرتبط به کودک و نوجوان، نگاه ابعادي متعادل به موضوع تربيت جنسي و کتب درسي و برنامه هاي مرتبط رشد دهنده از جمله فرصت هايي بود که دکتر عيسي مراد به آن اشاره کرد.
وي نقش آموزش و پرورش را در بحث تربيت جنسي مهم دانست و گفت: مدرسه، کتب درسي، امور پرورشي و فرهنگي، برنامه ريزي امور مشاوره اي و روان شناختي در مدارس، دفتر پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و دفتر امور بانوان از جمله نهادهايي هستند که بايد در آموزش و پرورش به آن توجه شود.

خبر دوم:
رئيس دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي مشهد:
نهمين همايش اشراق انديشه مطهر در سطح ملي برگزار شده است

رئيس دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي مشهد گفت: نهمين همايش اشراق انديشه مطهر در سال جاري از سطح منطقه اي به سطح ملي ارتقا پيدا کرده است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه فردوسي، حجت الاسلام دکتر غلامرضا رئيسيان در مراسم افتتاحيه نهمين همايش ملي اشراق انديشه مطهر در دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي اظهار کرد: خوشبختانه آثار شاخصي به اين همايش در قالب مقاله و پوستر با موضوع مهم خانواده و تربيت جنسي به دبيرخانه ارسال شده است.

رئيس دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي مشهد گفت: نهمين همايش اشراق انديشه مطهر در سال جاري از سطح منطقه اي به سطح ملي ارتقا پيدا کرده است.

لزوم توجه به آثار مختلف شهيد مطهري با موضوع تربيت جنسي

در ادامه، مسئول نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسي با اشاره به اين که قرايض متعددي در وجود انسان از سوي پروردگار قرار داده شده است تصريح کرد: قريضه جنسي يکي از مهم ترين قرايض وجود انسان است که منشاء بسياري از تحولات محسوب مي شود.

حجت الاسلام صالحي افزود:  در بسياري از مکاتب فکري و ديني همچون اديان و بويژه دين اسلام نگاه خاصي به خانواده و جايگاه آن در تربيت درست جنسي شده است لذا خانواده بايد شرايط مناسب براي تربيت جنسي فرزندان را مهيا کند.

وي اضافه کرد: شهيد مطهري در همه ابعاد اجتماعي فرهنگي جامعه نقش خود را به خوبي ايفا کرده است و آثار متعددي درباره تربيت جنسي در خانواده نوشته است که بايد توجه ويژه اي از سوي خانواده ها و جوانان به آثار وي صورت گيرد.

خبر نخست: دبير علمي نهمين همايش ملي اشراق انديشه مطهر خبر داد

ارسال 200 مقاله به دبيرخانه از سراسر کشور

دبير علمي نهمين همايش ملي اشرق انديشه مطهر از ارسال 200 مقاله به دبيرخانه اين همايش از سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه فردوسي، دکتر سيد محمد مرتضوي امروز در مراسم افتتاحيه نهمين همايش ملي اشراق انديشه مطهري با عنوان خانواده و تربيت جنسي در دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي اظهار کرد: در متون ديني ما به سه جهاد اکبر، اصغر و کبير اشاره شده است و شهيد مطهري در جامعه ما تنها معلمي بود که توانست جهاد کبير را انجام دهد.


وي با بيان اين که طرح حکمت اشراق مطهر از سال هاي گذشته در تهران همزمان با هفته معلم برگزار مي شد تصريح کرد: با توجه به زادگاه شهيد مطهري در خراسان و مزين شدن نام دانشکده الهيات دانشگاه فردوسي قرار شد اين همايش در اين دانشکده برگزار شود و در سال جاري نيز با عنوان خانواده و تربيت جنسي به همت گروه معارف اسلامي و با همکاري دانشکده هاي روانشناسي و ادبيات دانشگاه فردوسي در سطح ملي برگزار شده است.

دبير علمي نهمين همايش ملي اشراق انديشه مطهر اضافه کرد: ناهنجاري هاي جنسي در جامعه به نوعي جزو جرايم سازمان يافته است که از طريق خارج از کشور و نظام سلطه پشتيباني مي شود لذا ما نيازمند تربيت درست جنسي در خانواده هستيم تا رفتارهاي مناسب آن را به فرزندان آموزش دهيم.

وي از ارسال 200 مقاله به دبيرخانه اين همايش از سراسر کشور خبر داد و گفت: 86 مقاله پذيرفته شده است که 30 مقاله در قالب پوستر، چاپ 20 مقاله در کتاب مجموعه مقالات و 7 مقاله نيز در مراسم افتتاحيه ارائه مي شود.

دکتر سيد محمد مرتضوي تاکيد کرد: فراخوان اين همايش از 20 آبان 93 منتشر شد که شرکت کنندگان تا اول اسفند فرصت ارسال مقالات را داشتند و به علت استقبال زياد، تا 20 اسفند زمان آن تمديد شد.


ورود به سيستم


 


 ارسال مجدد ایمیل تایید؟
 فراموشی رمز ورود
 کاربر جدید ؟ ثبت نام

بازديدکنندگان سايت

تعداد کل بازدید: 115810
تعداد کاربران آنلاین: 1
تعداد بازدید امسال: 2057
تعداد بازدید این ماه: 283
تعداد بازدید امروز: 13



  تعداد بازدید کنندگان :115810
©2011 Ferdowsi University Of Mashhad.